AIK vann tämligen enkelt med 7-2 över Timrå i lördags. Det intressanta hände i den tredje och sista perioden. Men då var jag redan på väg därifrån, så jag missade matchens enda lilla skärmytsling – och därmed alla chanser till eventuell publicering.

Eftersom tidningarna har en förkärlek för det våldsamma så blev mina stillsamma bilder från matchens två första tredjedelar ointressanta. Det fanns nämligen en bild från en annan fotografs kamera där handskarna var kastade. Jag hade dyrt och heligt lovat att vara hemma en viss tid och plikttrogen som jag är avbröt jag mitt värv som på en given signal och begav mig från Hovet.

På vägen hem passerade jag i närheten av city, lyckligt ovetande om de fasansfulla sprängdåd som just skett där. Ett handgemäng mellan två fullvuxna karlar i full skyddsmundering känns ganska futtigt i jämförelse med vad galningen från Tranås / Luton / Iran skulle hitta på mot aningslösa julshoppare.

Nu missade jag mitt tillfälle denna afton, det gjorde sprängmannen också. Jag får en ny chans nästa match, det får (tack och lov!) inte han.

P.S. Fler bilder från matchen finns på www.pic-agency.com

4 thoughts on “Tillfällig miss

  1. Trist att missa affärstillfället. Men du tar riktigt riktigt fina bilder!! Kan du inte lägga ut fotodata också, så man kan se vad du tagit med för inställningar?

Comments are closed.