”Shut up chicken, påsken är över!” ser det ut som Örebro SK #17 Alejandro Bedoya skulle vilja säga till AIK:s målvakt #27 Ivan Turina. Men som han sitter där i sin kycklinggula dräkt så kan Ivan Turina ändå stoltsera med att inte ha släppt in något mål under hela matchen som AIK vann med 1-0 efter mål av #14 Kenny Pavey.

April månad avslutades med en varm och skön påskvecka. Sedan blev det maj – med kyla och snöfall! Kvällen bjöd dock på klarblå himmel och förfrusna fingrar. Men det värsta av allt är att det inte längre går att ansluta till internet inifrån innerplan. Med 10 000 surfande åskådare så finns det helt enkelt ingen bandbredd kvar.

Normalt försöker jag ladda upp bilder redan i halvtidspausen så att tidningarna har något att publicera på sina webbar tidigt, men i år är det stört omöjligt att få kontakt med ftp-servern. Det funkar varken med 3G eller Wifi. Allt fler har skaffat sig smartphones och surfplattor så antalet accesspunkter är inte tillräckligt. Jag vet att problemet finns på fler arenor runt om i landet och jag önskar att fler skulle göra som exempelvis Södertälje Fotbollsarena där Media har ett alldeles eget trådlöst nät.

Och så önskar jag mig värme.

P.S. Fler matchbilder finns på www.pic-agency.com