En match är inte slut förrän domaren har blåst av den. Med mindre än fem minuter kvar ligger hemmalaget AIK under med 0-2 mot gästande Umeå IK. Men under de allra sista skälvande minutrarna lyckas hemmatjejerna betvinga norrländskorna, och tack vare två snabba mål så slutade tillställningen med oavgjort.

En poäng vardera kändes nog som en seger för bottenlaget AIK, och definitivt som en förlust för gästerna som deppade efteråt. Det är långt hem till Umeå även i vanliga fall, men den här hemresan måste ha varit extra jobbig.

Nu hoppas jag att det svenska herrlandslaget inte ger upp kvartsfinalchansen efter premiärförlusten mot hemmanationen Ukraina. Det gäller att liksom AIK:s damlag kämpa hela vägen ända in i kaklet.