[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Mycket stod på spel för den hårt pressade förbundskaptenen Erik Hamrén när alplandet Österrike skickade upp sitt landslag till Friends Arena. Planen var att låta Sveriges anfall i form av #10 Zlatan Ibrahimovic köra över Tyrol-joddlarna och därmed säkra en plats i EM-slutspelet.

Zlatan är troligen den bäste fotbollsspelare som det här landet någonsin har fostrat. Men den svenska fixstjärnan var inte riktigt i sitt livs form just den här kvällen. Han gick mest omkring och visade sura miner. Zlatan lyckades visserligen peta in ett tröstmål i slutet av matchen, men det var de rödvita gästerna som överraskande tog hem segern och blev EM-klara.

Här är ett gäng bilder från folkfesten, med fokus på Zlatan.


























Efter slutsignalen sprang det in någon dåre på planen och försökte krama om Zlatan. Jag antar att det var en österrikare som ville tacka för matchen.






[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]