Puh, nu kommer jag att dra ned på fotograferandet en del, eftersom det vankas bråda tider i andra delar av mitt liv. Här ovanför syns i alla fall några utvalda bilder från en Elitseriematch på Hovet. Luleå vann, och det var naturligtvis både väntat och rättvist. Det var nämligen dåvarande bottenlaget AIK som mötte topplaget Luleå.

Sedan dess har AIK hostat upp sig rejält och ligger nu inte längre kvar i botten av tabellen. Det gör istället den forna arvsfienden Frölunda från Göteborg. Jag är lite ambivalent till det, eftersom jag är född i Göteborg. Många är de stockholmare som hatar alla lag från Göteborg. Jag hatar alla hatramsor.

Jag tycker att det är mer än okej att ”älska” sitt lag, att uttrycka sin ”kärlek” och att heja fram laget i med- och motgång. Men jag ogillar starkt alla former av hatuttryck gentemot motståndarna eller motståndarnas tillresta fans. Det är bara destruktivt och kontraproduktivt. Jag förstår inte vitsen. Jag gör verkligen inte det.

Jag älskar min familj och många av mina vänner, men jag skulle aldrig komma på tanken att skrika okvädesord åt andra familjer eller ovänner.

P.S. Fler bilder från matchen finns på www.pic-agency.com