Alla har vi väl någon gång tänkt att det vore skönt om dygnet hade minst 25 timmar, eller att veckan hade åtta dagar (så att helgen blir längre). Tid är det jag önskar att jag hade mer av. Jo, pengar också förstås men det ska jag resonera om i ett framtida blogginlägg.

Jag har nämligen upptäckt den ultimata tidsbespararen. Istället för att låta bli att göra några av alla dom saker som jag vill göra, så kan jag åtminstone se till att en av dom sker i dubbel hastighet. Att lyssna på poddradio i dubbla hastigheten är en smart liten finess, som jag för övrigt lärde mig i en av alla dom poddradio jag brukar lyssna på. Även om idén alltså ursprungligen inte är min, så passar den mig ändå alldeles utmärkt.

Testa gärna själv. Till en början kan det vara lite klurigt att förstå vad dom säger, men efter ett litet tag så inser man att det funkar perfekt. Engelska poddradio är märkligt nog enklast att förstå, de svenska tar en liten stund att vänja sig vid. Det är inte bara själva ljuduppspelningen som då tar mindre tid i anspråk. Helt plötsligt märker du att du själv utför saker snabbare än normalt, när du lyssnar på dubbla hastigheten. Om du till exempel är ute och går så kommer du fram snabbare.

Dubbla hastigheten

Ulf Hallstensson är huvudtränare för AIK Innebandy och ikväll vann de med övertygande 13-4 över Sirius från Uppsala. Jag tror faktiskt att det kan bli guld den här säsongen. Nästa helg står serieledande Dalen för motståndet. Till dess kan du njuta av en stilstudie av nämnde herr Hallstensson.

P.S. Fler bilder från matchen finns på www.pic-agency.com

1 thought on “Dubbelt så snabb

Comments are closed.