Efter en mycket trög första halvlek som ändå slutade oavgjort 1-1, så gick proppen ur för Sirius alldeles fullständigt under den andra halvleken så att slutresultatet 1-5 var i underkant. Ett av Sirius mål i första halvlek blev i och för sig underkänt eftersom BP:s målvakt blev överkörd på vägen fram. Matchens sista mål höll på att inte bli något mål då linjedomaren först vinkade för offside, men efter en kort diskussion domarna emellan beslöts att målet skulle godkännas. Då blev BP:s tränare så rosenrasande arg att han fick bege sig upp på läktaren. Brommapojkarna ligger ohjälpligt sist i tabellen medan Sirius tog ett rejält kliv uppåt till säkrare mark.