Brudparet

Det här är en av bilderna från bröllopet i Holland. Ett vackert bröllop som hölls på ett gammalt (såklart!) slott långt ute på den holländska landsbygden. För mig blev det ännu ett i raden av pulshöjande reseäventyr. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så höll jag knappt på att hinna med flyget dit, och tyvärr upprepade sig samma visa på hemvägen. Jag hittade inte mina bokningsuppgifter från KLM, tydligen hade jag raderat mailet, och dessvärre nöjer sig inte servicepersonalen med bara passinformation och en leende svensk för att komma med flyget.

Med fem minuter tillgodo så släppte de till slut igenom mig, och jag fick fortsätta springa från den ena kön till den andra inne på Schiphol. Självklart är gaten till lilla Sverige allra längst ut på en av pirerna. Tack och lov så har holländarna installerat fler långa rullband så de hjälpte mig att komma fram lite snabbare. Puh, nu är jag i alla fall hemma.

Veckan har som bekant sju dagar, sedan börjar den om igen. I Sverige använder vi måndag som veckans första dag, vilket innebär att söndagen är veckans sista dag, den sjunde dagen. Just i morgon är det söndag och då ska jag passa på att vara ledig. Nåja, jag kanske borrar och skruvar lite här hemma till grannarnas stora förtjusning, men kameran och datorn blir kvar i sina väskor.

3 thoughts on “Den sjunde dagen

Comments are closed.