[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Enligt statistiken brukar AIK förlora den första matchen efter en derbyvinst. Idag spelade inte AIK för statistiken utan för att på allvar blanda sig i toppstriden inför Allsvenskans slutspurt – som enligt tränare Alm börjar först om flera veckor.

Noterbart är att AIK:s stundtals hetlevrade assisterande tränare Nebojsa Novakovic förvisades upp på läktaren av domare Johan Hamlin – vilket Alm senare offentligt bad om ursäkt för.

Det mest häpnadsväckande denna sköna söndag var väl när den annars så säkre målspottaren Henok Goitom missar en straff och skjuter i målramen. Med två klassmål av Johan Blomberg istället så var matchresultatet egentligen klappat och klart, trots att Kalmar lyckades kämpa sig till en reducering i slutet, efter att Rasmus Elm blivit inbytt.

Här är några bilder från matchen. Håll tillgodo!











































[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 thoughts on “Blommans dag

  1. Imponerande bra bilder 🙂
    Goitom är inte den spelaren som jag tror på när det gäller straffar. Han kan inte vara still och fokusera, hans spel är mer att hålla igång och göra snabba beslut. Då är han som bäst.
    Återigen…riktigt bra bilder.

Comments are closed.