AIK vann med 3-2 hemma på Hovet mot Södertälje SK. Matchvinnare blev dels nr 45 Oscar Steen som avgjorde med sina två mål, och dels nr 30 Viktor Fasth som var tillbaka som burväktare. Bildserien här nedanför illustrerar 1-0 till AIK av nr 14 Daniel Rudslätt. En riktig stänkare, hårt och högt upp i bortre krysset.

Annars var det bristen på fotoplatser i Hovet som var dagens samtalsämne oss fotografer emellan. Någon hade kommit på den briljanta idéen att bygga en tv-studio uppe på fotografernas enda tillåtna läktarplats. Alltså trängdes vi allihop nere vid avbytarbåsen. Trångt och gemytligt, vilket Joel Marklund haft synpunkter på tidigare.

Av alla sportfotografer i Sverige som jag känner till så är Joel den jag imponeras och inspireras mest av. Han är duktig, kreativ, hjälpsam och trevlig. Jag hoppas och önskar att jag blir likadan när jag blir stor.

P.S. Fler bilder från matchen finns på www.pic-agency.com

2 thoughts on “En riktig stänkare

    1. Tack så mycket. Jag hade på känn att det skulle bli skott i den vinkeln så jag lät kameran jobba på. Nästa gång ska jag försöka sätta fokus på målvakten och behålla den där genom hela sekvensen.

Comments are closed.